Verkoopstyling

Jouw huis krijgt geen 2e kans om een 1e indruk te maken!

Soms komt het voor dat een huis moeilijk verkoopt. Een veel voorkomende oorzaak is dat een huis niet genoeg tot de verbeelding van de potentiële koper spreekt. Vaak kan een huis met wat eenvoudige aanpassingen aantrekkelijk worden gemaakt voor de huizenmarkt. Uit onderzoek is gebleken dat gestileerde woningen meestal de helft van de tijd korter te koop staan en tot 15% meer opleveren dan niet gestileerde woningen. Niet is immers zo belangrijk voor kopers als de eerste indruk van een huis. Zij moeten zich direct op hun gemak voelen en zich niet laten afleiden door de inrichting en persoonlijke spullen van de huidige bewoners. Persoonlijke spullen maken dat de kijkers het gevoel hebben dat ze ’indringen in je privacy’.

Ik kom graag bij je langs om samen te kijken welke kleine aanpassingen je kunt doen om je huis aantrekkelijker te maken voor kopers. Desgewenst kan er meteen begonnen worden met de aanpassingen! 

Een 1e prijsverlaging kost je meer dan een verkoopstyling advies!

Voor een mondeling advies verkoopstyling van ca. 2 uur betaal je €129.

Voor alle adviezen geldt; bij afstanden meer dan 10 km betaal je een kilometervergoeding van €0,30 per km + een reistijd vergoeding van 50% van het uurtarief (€50 per uur). Eventuele parkeergelden worden ook in rekening van de klant gebracht.