Een nieuw interieur hoeft niet veel te kosten!

MyHomeStyle werkt veel met het ’low budget’ principe. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de huidige situaties. Denk hierbij aan een andere indeling of een kleur toevoegen ... vaak heb je nog een mooie tafel, kast, etc. staan die nog een tweede leven verdient. Met de gewenste schildertechnieken kan er een prachtig meubel ontstaan dat weer perfect in het nieuwe interieur zal staan.

MyHomeStyle beschikt over een groot scala aan trics & tips om op een leuke voordelige manier een interieur een compleet andere look te geven.

Een interieuradvies aan huis van ca. 2 uur heb je al voor €179. Na afloop krijg je een samenvatting met kleurnummers, voorbeelden en links in je mailbox waarmee je zelf aan de slag kunt.

Mocht je na afloop nog hulp nodig hebben bij de finishing touch dan maken we een afspraak voor een vervolg advies tegen een uurtarief.

Voor alle adviezen geldt; bij afstanden meer dan 10 km betaal je een kilometervergoeding van €0,30 per km + een reistijdvergoeding van 50% van het uurtarief (€50 per uur).  Eventuele parkeergelden worden ook in rekening van de klant gebracht.