Interieuradviesgesprek

Zou je je huis graag praktischer of gezelliger willen indelen, maar je hebt geen idee hoe ... of wil je misschien meer kleur in je interieur?

Heb je je woon-basis goed op orde maar ben je nog op zoek naar mooie woonaccessoires? Of wil je juist compleet iets anders? Vaak zijn er in de loop der jaren zoveel spullen verzameld dat er onrust heerst. Of jullie gaan samenwonen en komen er twee verschillende smaken bij elkaar en komen jullie er samen niet uit.

Herken je je in één van bovenstaande? Dan help ik je graag!

Tijdens een interieuradvies aan huis kom ik bij je langs en kijken we samen naar de mogelijkheden en desgewenst steken we meteen de handen uit de mouwen. In een interieur-adviesgesprek van ca. 2 uur worden je wensen in kaart gebracht en krijg je een hoop tips en inspiratie om lekker mee aan de slag te kunnen.

Een interieuradvies aan huis van ca. 2 uur heb je al voor €179. Na afloop krijg je een uitgebreide samenvatting in je mailbox en kun je zelf aan de slag . Dit interieuradvies bestaat uit:

  • Kleuradvies
  • Indelingsadvies
  • Advies over vloeren en raamdecoratie

Volgend op een interieuradvies, kunnen we verder gaan met een stylingadvies. Omdat een stylingadvies altijd maatwerk is, is hier geen vaste prijs voor te noemen. Er zijn diverse mogelijkheden:

  • Moodboard van de optionele accessoires (circa 1 uur)
  • Uitgebreide online shoppinglist (circa 2,5 uur)
  • Personal shopper (op aanvraag)

Mocht je na uitvoering nog hulp nodig hebben bij de final touch dan maken we een afspraak voor een vervolgadvies tegen uurtarief van €50.

Voor alle adviezen geldt; bij afstanden meer dan 10 km betaal je een kilometervergoeding van €0,30 per km + een reistijdvergoeding van 50% van het uurtarief (€50 per uur).  Eventuele parkeergelden worden ook in rekening van de klant gebracht.